Coaching bij omgang met puber

Maak je je zorgen om je kind? Heb je het gevoel dat het niet (meer) lukt om op een normale manier in gesprek te gaan, of krijg je geen contact of alleen maar een snauw bij alles wat je zegt? En wil je graag dat het anders (fijner, rustiger en liefdevoller) gaat bij jullie thuis? Dan kan coaching van Pentakel een uitkomst zijn.

Study Consultancy is een samenwerking aangegaan met Pentakel coaching en training voor ouder en kind. Dit bureau helpt ouders om op een liefdevolle manier grenzen te stellen voor hun kinderen In heel veel gevallen kan een stukje extra hulp en steun in dit soort situaties een groot verschil maken. Niet alleen voor jullie als gezin, maar ook voor je kind. Want als jullie beter contact hebben, zit hij/zij ook beter in zijn vel en gaat het in veel gevallen op school ook een stuk beter.

wil je graag rustiger reageren op je kinderen? Je grenzen aangeven vóórdat ze bereikt zijn? Niet zo vanuit je negatieve emoties reageren, maar juist vanuit de liefde die je voor ze voelt?. Dat je stevig blijft staan en weet wat je moet doen in lastige situaties?
Door met Pentakel samen te werken lukt het veel beter om de dingen in een ander licht te bekijken. Je gaat de zaken die je in de weg staan aanpakken, of parkeren, zodat je er geen last meer van hebt. Door het echt anders te doen, te blíjven doen, krijg je ook een ander resultaat.
Hierdoor komt het gevoel van controle terug. Je krijgt een concreet idee en plan hoe je het anders aan kan pakken. Je grenzen kunt bewaken én liefdevol contact kan hebben met je kind(eren).
Pentakel begeleidt ouders en niet de kinderen. Dat is namelijk veel effectiever: jij kan je kind zélf blijven ondersteunen, ook als de coaching of training afgelopen is.

Kijk op www.pentakeladvies.nl voor meer informatie en/of maak via www.pentakeladvies.nl/krachtig-consult -gratis- een afspraak om de mogelijkheden voor jouw gezin te onderzoeken.