UPDATE CORONAVIRUS 15 MAART

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vandaag heeft de regering besloten de scholen in ieder geval tot en met maandag 6 april te sluiten. Scholen gaan de komende periode proberen hun onderwijs op een andere manier te organiseren (online, met behulp van Microsoft Teams of Google Classroom). Wij hebben besloten de huiswerkbegeleiding op het Ichthus Lyceum daarom te sluiten. Maar, wij kunnen ons voorstellen dat leerlingen in deze tijd van zelfredzaamheid juist behoefte hebben aan een stukje begeleiding. Daarom kunnen leerlingen die normaal gesproken naar de huiswerkbegeleiding op het Ichthus Lyceum komen, in onze vestiging in Santpoort-Noord terecht. Wij hebben besloten de huiswerkbegeleiding in Santpoort-Noord vooralsnog geopend te houden, uiteraard met inachtneming van de hygiƫnerichtlijnen van RIVM en GGD. Begeleiders en leerlingen die klachten ervaren dienen thuis te blijven. Bovendien zullen de openingstijden van de huiswerkbegeleiding in Santpoort worden verruimd, om leerlingen meer te spreiden zodat onderling contact tot een minimum beperkt wordt. De huiswerkbegeleiding in Santpoort zal daarom geopend zijn van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Bijlessen
Voor bijlessen geldt dat deze in overleg met de begeleider doorgang kunnen vinden in onze vestiging in Santpoort-Noord. Het is echter ook mogelijk de bijlessen op afstand te verzorgen, via het online platform Whereby. Onze begeleiders helpen graag om dit te organiseren voor uw kind.

Bevriezen
Graag horen wij of uw kind naar de huiswerkbegeleiding in Santpoort-Noord wil (blijven) komen, of dat u liever de begeleiding tijdelijk stopzet. Voor de bijlessen vragen wij u of uw kind om dit even af te stemmen met de begeleider.

Voor vragen zijn wij morgen vanaf ongeveer 9:00 uur bereikbaar via info@studyconsultancy.nl of 023 539 2664.

Met vriendelijke groet, mede namens de rest van ons team,

Gertjan Huijbens Gijs Hoogzaad